Rólunk

Irodánkat azzal a céllal alapítottuk, hogy kollégáink sokéves és speciális jogterületekre is kiterjedő magas szintű szaktudását ötvözzük a közvetlen hangvételű kommunikációra, ügyfeleink valódi igényeinek megismerésére és figyelembe vételére épülő szemléletmódunkkal. Egy olyan ügyvédi irodát hoztunk létre tehát, amely egyszerre nyújtja azt a kiemelkedő szakmai színvonalat, amit az ügyfelek az akár több száz fős nemzetközi irodáktól megszokhattak, azonban azt a fajta rugalmasságot és személyes hozzáállást is megőrzi partnerei irányába, amely elsősorban a kisebb ügyvédi irodákra jellemző.

Irodánk tevékenységét a gazdasági jog területén fejti ki, így teljes körű szolgáltatást nyújtunk társasági jogi kérdésektől kezdve, munka- és ingatlanjogi ügyeken át, egészen követeléskezelési és közbeszerzési eljárásokig. Ezen túlmenően kiemelkedő elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk a média- és információs jogok területén, mely irodánk fő profilját képezi. Számos prominens hazai reklám és marketing cégnek nyújtunk jogi képviseletet és tanácsadást, egyebek mellett a reklámjog, szellemi tulajdonok joga és az adatvédelem területén is.

Ezzel összhangban hívtunk életre egy, a reklámjog terén hazánkban hiánypótló weboldat, a reklamjog.hu-t. Létrehozásakor célunk egy olyan felület megalkotása volt, amely Magyarországon egyedülálló tartalommal nyújt segítséget a reklámjog, valamint az e területhez szorosan kapcsolódó jogágak jogszabályi és gyakorlati hátteréről, mind a reklámozók, reklám szolgáltatók, reklám közzétevők, mind pedig a fogyasztók részére. Egy olyan weboldalt fejlesztettünk, amely gyors és hasznos válaszokkal szolgál mindazok számára, akik a mindennapi munkavégzésük során reklámjogi kérdésekkel, problémákkal szembesülnek. 

Csapatunkat olyan szenvedélyes szakemberek alkotják, akik hisznek az önképzés fontosságában és a folyamatos fejlődésben. Rendszeresen veszünk részt szakmai konferenciákon, vállalati tréningeken, workshopokon meghívott előadóként, az ország számos egyetemén tartunk ismeretterjesztő szemináriumokat a fiatalok látókörének szélesítése céljából, valamint gyakran kérnek fel minket különböző médiumok, hogy szakértőként nyilatkozzunk egyes aktuális jogi kérdések kapcsán.

Irodánk továbbá széles körű nemzetközi kapcsolatrendszert épített ki az elmúlt évek alatt, így különösen magyarországi partnerként napi szinten együttműködünk egy közép-kelet-európai nemzetközi ügyvédi irodával különböző szellemi tulajdonjogi ügyekben (pl. védjegyek, szabadalmak). Szerzőként közreműködtünk továbbá egy, több európai ország szakértőinek közös munkájaként létrejött szakkönyv megalkotásában is, amely a Cloud Computing (felhő alapú informatikai rendszerek) jogi, adózási, illetve egyéb vonatkozású kérdéseit tárgyalja. Kollégáink magas szintű nyelvtudásának köszönhetően külföldi partnereink bevonásával nemzetközi szinten is tudunk segíteni ügyfeleink határokon átnyúló jogi ügyeinek intézésében.

Végezetül pedig kizárólagos jogi partnerei vagyunk a Magyar Marketing Szövetségnek. Segítséget nyújtunk a Szövetség napi ügyeinek intézésében, de a rendkívül széleskörű tagság számára is rendszeres jogi szolgáltatást biztosítunk akár egyedi ügyek kapcsán, akár workshopok, előadások és továbbképzések szervezésével.