Ars poetica

Meggyőződésünk szerint a jó ügyvéd ügyfeleit munkatársnak tekinti, akikkel együtt gondolkodva találja meg az adott helyzetben legmegfelelőbb megoldást.

Ezért megbízóink érdekeit, céljait, gondolatait teljes egészében igyekszünk megismerni, a felmerülő problémákat körültekintően, gyorsan és proaktívan kezelni.

Ügyfeleink bizalmának alapja, hogy tapasztalt és felkészült jogász csapatunk mindig mellettük áll.

A visszajelzések alapján örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy ügyfeleink elégedettek munkánkkal. Bizalmukat megköszönve továbbra is arra törekszünk, hogy az általuk támasztott magas elvárásoknak a lehető legteljesebb mértékben feleljünk meg.

RÓLUNK MONDTÁK

„A szolgáltatóktól az ügyfelei mindig egy idealizált maximumot várnak, ami az ügyfélkapcsolat, a szakmaiság és az ár/adminisztráció Bermuda-háromszögében van. Tehát hihetetlen gyors, pontos, kedves, személyre szabott, empatikus és proaktív, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, hibamentesen és mindezt nagyon egyszerűen és normális áron. Könnyű ebben elsüllyedni. Egy ügyvédi iroda esetében ez összességében a biztonság, a kiszámíthatóság érzése mellett versenyelőnyt is kell, hogy jelentsen az ügyfél számára! A fent leírtak pontosan ráillenek Hatházi Verára és csapatára.”

„A legfontosabb, amit egy kliens az ügyvédi irodájától kaphat, hogy mindig biztonságban tudja magát. Veráék az ügyeinket annyira sajátjukként kezelik, mintha valójában a kollégáink lennének.”

„A legfontosabb, hogy az ügyvéd megbízható pontossággal és gyorsan adjon választ a jogi kérdésekre. Választ ill. érvekkel alátámasztott javaslatot. Lényeges a kreativitás is. Szeretem, hogy gyorsan kapok választ, és azt is, hogy eddig Európa bármely országával kapcsolatban tudtak segíteni.”

„A mi iparágunkban minden tegnapra kell. Így mi olyan partnereket keresünk, akik képesek megcsinálni tegnapelőttre.
Ezen a jogilag intenzív és gyorsan változó területen gyakran hajózunk ismeretlen vizekre, ezért a gyorsaságon túl a reklámjogi tapasztalat is kulcsfontosságú kritérium volt a Dr. Hatházi Vera ügyvédi iroda választásánál.
Hosszú együttműködésünk alatt, - néha igen nehéz helyzetekben - bizonyították rátermettségüket, felkészültségüket és leleményességüket, igazán könnyen alkalmazkodtak életritmusunkhoz.
Ezek pedig súlyos forintokban mérhető előnyökkel járnak számunkra.”

„Általánosságban fontos számomra: alapos és precíz munka a lehető legrövidebb idő alatt, szakmailag felkészült kollégák, megbízói érdekek maximális figyelembe vétele és annak professzionális képviselete, proaktív hozzáállás az ügyekhez, határidők betartása.
A Dr. Hatházi Vera Ügyvédi Irodáról azt gondolom, hogy dinamikus, fiatal, motivált csapat, a határidőket megbízhatóan betartják, és a megbízói érdekeket jól képviselik.”